AcasăRECOMANDATEConsilierul judeţean Ciprian Alexe vine la emisiunea "Reporter 24"

Consilierul judeţean Ciprian Alexe vine la emisiunea „Reporter 24”

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un tânăr politician, dar cu o experienţă generoasă, consilierul judeţean Ciprian Alexe, este invitatul jurnalistului Ionuţ Jifcu, la emisiunea „Reporter 24” din această seară. Emisiunea este difuzată în direct, de la ora 20.20, pe postul local Olt Tv.

În 2024, în România sunt programate cinci rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale (două tururi).

Mesajele distribuite pe rețelele de socializare vor avea o mare importanță în bătălia electorală, Facebook, Instagram și TikTok fiind cele mai folosite rețele din România.
Subiecte neverificate și știri false ajung în feed-urile utilizatorilor, iar aceștia aproape niciodată nu descoperă că sunt mințiți, iar algoritmii nu pot face diferența între știrile reale și cele false.

Utilizarea softurilor „deepfake” care modifică atât sunetul, cât și imaginile video a început să își facă simțită prezența. Există posibilitatea ca acestea să influențeze rezultatul alegerilor dacă autoritățile nu fac nimic. Deja pe Tiktok şi nu numai există videoclipuri cu lideri politici români în diverse ipostaze, realizate cu ajutorul inteligenței artificiale. Autorii spun că sunt niște pamflete, dar pericolul folosirii acestei tehnologii este real.

Aducem în discuție acest subiect pentru a le oferi oamenilor instrumentele necesare ca să facă diferența între un fișier video sau audio original și unul alterat de aceste tehnologii.

Totodată, vom discuta şi despre teme de actualitate politică, locală şi naţională.

Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCS/RDS-Digi, unde emisiunea poate fi urmărită în direct, pe canalul 210.

Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi găsită pe www.reporter24.ro.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri