AcasăACTUALCopii terorizaţi la grădiniţă de educatoare cu bătăi şi ameninţări. "Mă bagă...

Copii terorizaţi la grădiniţă de educatoare cu bătăi şi ameninţări. „Mă bagă ăştia în puşcărie, autiştii dracu!”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Poliţia judeţeană Prahova anunţă că a deschis o anchetă după ce o educatoare de la o grădiniţă din municipiul Ploieşti a fost înregistrată în timp ce ameninţă un copil căruia îi spune că, dacă nu este ascultător, pune toată clasa să îl bată. Într-o altă înregistrare, pare că aceeaşi femeie loveşte un copil şi, adresându-se cel mai probabil unei colege, spune: „Ia uite, fată, că mă bagă ăştia în puşcărie, autiştii dracu!”.

„După ce că faci numai trăsnăi…. Dă-te la o parte! Zi! De ce nu asculţi? Vrei bătaie? Vrei să te bată copiii? Punem ”, spune educatoarea unui copil. Pe înregistrare se aude cum copilul răspunde, la fiecare întrebare: „Nu!”.
Într-o a doua înregistrare audio realizată la aceeaşi grupă educatoarea pare că încearcă să gestioneze o situaţie conflictuală între cei mici. I se alătură un alt adult, o femeie. În înregistrare se aude cum un copil afirmă că „doamna Mirela” l-a agresat. Deşi copilul spune, la început, că aceasta l-a bătut, educatoarea strigă la el, ameninţându-l că va chema poliţia fiindcă minte. În cele din urmă, copilul răspunde că nu a fost bătut, după ce a fost ameninţat.
„De ce baţi copiii? Ţi-a făcut cineva ceva?” spune femeia unui copil.
„Da”, se aude răspunsul celui mic.
„Ce? Ia auzi! I-a făcut cineva ceva, eşti nebun? Cine, dragă, ce ţi-a făcut? Cine te-a bătut din clasă?”, spune femeia.
„Doamna Mirela”, se aude copilul spunând.
„Ia auzi, zice că l-a bătut doamna Mirela, eşti nebună? Cum, mă, să te bată doamna Mirela? Cine te-a bătut, mă? Cine? Zi ce ai zis adineauri! De ce ai zis doamna Mirela? Te-a bătut doamna Mirela? Chem poliţia? Da? Mă, ţie nu ţi-e ruşine, vrei să chem poliţia?”, spune educatoarea.
Când copilul răspunde „Nu”, educatoarea continuă: „Ba da, chem, că minţi! Cum poţi să minţi aşa ceva? Ia uite, fată, că mă bagă ăştia în puşcărie, autiştii dracu!”.
La un moment dat, pe înregistrare se aude o altă voce: „S-a auzit că a dat în el”.
„În urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări din care reiese că un cadru didactic ar fi agresat verbal un preşcolar în cadrul unei grădiniţe din municipiul Ploieşti, poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale în consecinţă”, anunţă Inspectoratul de Poliţie Prahova.
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri