AcasăACTUALCopil dat jos cu forţa din microbuzul şcolar de către şofer. Părinţii...

Copil dat jos cu forţa din microbuzul şcolar de către şofer. Părinţii au fost amendaţi (VIDEO)

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Şoferul unui microbuz şcolar din judeţul Argeş a fost filmat în timp ce trage, folosind forţa, un copil de pe un scaun al autovehiculului şi îl dă afară din microbuz, imaginile fiind postate pe o reţea de socializare.

Poliţiştii anunţă că au făcut verificări cu privire la incident, constatând că băiatul şi alţi elevi, rude cu acesta, l-au înjurat pe şofer, au făcut gălăgie şi mizerie în mijlocul de transport destinat transportului elevilor, motiv pentru care părinţii au fost amendaţi.

În imaginile publicate pe reţelele de socializare se vede cum, în microbuzul plin cu elevi, un bărbat apucă de geacă un copil aflat pe un scaun şi îl trage afară, în protestele celor din jur.

Imaginile le puteţi vedea aici: https://www.facebook.com/reel/1751551158603925

”Lasă-l, bre, că-l omori!”, îi spune bărbatului un martor la incident. Bărbatul îl scoate pe copil pe uşa microbuzului spunându-i: ”Nu vrei aşa! La mă-ta vrei aşa!”

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, incidentul a avut loc în ziua de 12 ianuarie, fiind adus la cunoştinţa poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr.

”Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, mai mulţi minori, membri ai aceleiaşi familii, ar fi produs deranj şi ar fi murdărit, în repetate rânduri, microbuzul şcolar, şi ar fi adresat injurii şoferului, iar la data de 12 ianuarie, pe fondul acestor aspecte, conducătorul microbuzului şcolar l-ar fi dat jos pe unul dintre aceştia, un băiat de 13 ani, fără a-l lovi”, sunt concluziile verificărilor făcute de Poliţie.

Părinţii copiilor implicaţi în aceste incidente au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare de 500 de lei, conform art. 33 din Legea 61/1991, pentru neluarea de către părinţi sau de către persoanele cărora li s-a încredinţat spre creştere şi educare un minor în vârstă  de până la 16 ani a măsurilor necesare pentru a-l împiedica de la fapte de vagabondaj.

Conform poliţiştilor, în urma incidentului filmat nu există nicio sesizare sau plângere privind săvârşirea unor acte de violenţă, însă verificările continuă cu privire la acel eveniment.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri