AcasăACTUALCopil de 15 ani, verişor al fetei, considerat principalul suspect în cazul...

Copil de 15 ani, verişor al fetei, considerat principalul suspect în cazul Raisei. Copila de doi ani a fost sugrumată

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Verişorul Raisei, un adolescent de 15 ani, cu probleme, este considerat principalul suspect în cazul crimei în urma căreia copila de 2 ani jumătate şi-a pierdut viaţa. Oribil este că există temeri că a avut și un complice. Mama, tatăl și fratele lui au fost duși la audieri. Între timp, părinții Raisei s-au întors în țară.

Tânărul a fost audiat şi marți, iar miercuri anchetatorii l-au ridicat din nou. Băiatul nu recunoaşte cele întâmplate, iar procurorii comunică dificil cu el, pentru că se exprimă cu greutate. La audierile care au loc au fost chemaţi şi părinţii suspectului. De altfel, tatăl tânărului a fost cel care a găsit cadavrul fetiţei.

Pe de altă parte, necropsia a stabilit că Raisa a fost sugrumată şi asta i-a adus sfârşitul. Drept urmare, dosarul penal a devenit unul pentru omor.

Între timp au ajuns la fața locului și părinții fetiței, veniți din străinătate. În ziua dispariţiei, fata a intrat să mănânce pâine de la verişorul ei. A rămas în curte şi în aproximativ o jumătate de oră a fost omorâtă. O cameră de supraveghere a filmat-o intrând în curte, dar copila nu a mai ieşit vie de acolo.

În urma crimei, Direcția pentru Protecția Copilului Dolj a decis să îl ia într-un centru pe fratele fetiței.

Raisa, fetiţa în vârstă de 2 ani şi cinci luni din localitatea doljeană Breasta, dată dispărută de familie luni, a fost găsită, marţi, moartă într-o râpă.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri