AcasăACTUALCopil de opt luni, infectat simultan cu gripă şi COVID

Copil de opt luni, infectat simultan cu gripă şi COVID

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un copil de opt luni a fost diagnosticat cu flurona, adică infectare simultană cu gripă și COVID.

Bebelușul este internat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași și se află în afara oricărui pericol, a anunțat conducerea unității medicale.

CITEŞTE ŞI: Astăzi intră în vigoare embargoul impus de UE importului de carburanţi din Rusia. Ce implică pentru România

„A fost imediat spitalizat în secţia ATI Boli Infecţioase, iar în urma analizelor de laborator reiese că este infectat şi cu virus gripal tip B şi SARS-CoV2. Starea generală este influenţată dar, potrivit medicilor curanţi, se află în afara oricărui pericol, primind în continuare tratament specific şi fiind monitorizat atent de către personalul secţiei ATI şi Boli Infecţioase”, a explicat Alina Belu, managerul unităţii medicale.

Copilul a fost spitalizat în urmă cu trei zile pentru simptome respiratorii: tuse, febră înaltă, inapetență, tranzit intestinal accelerat și semne de deshidratare acută.

El a fost internat în secția de terapie intensivă, boli infecțioase, iar infectarea cu virus gripal tip B și SARS-CoV-2 a fost indicată de testele de laborator, potrivit agenţiei Rador.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri