AcasăACTUALCopila ucisă în Grădina Botanică din Craiova a sunat la 112 înainte...

Copila ucisă în Grădina Botanică din Craiova a sunat la 112 înainte de a fi omorâtă

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ies la iveală noi detalii şocante în cazul tragediei petrecută în Grădina Botanică din Craiova. Meliss, copila de 14 ani ucisă, a sunat la 112 după atac.

Fata le-a spus operatorilor că ea şi prietenul său au fost înjunghiaţi. La doar câteva clipe după, un trecător a găsită pe copilă fără suflare. Meliss le-a spus oamenilor legii că atacatorul avea faţa acoperită, iar ulterior, operatorul nu a mai putut discuta cu ea.

La scurt timp după, un alt apel la 112, anunţa că doi tineri sunt într-o baltă de sânge. Pentru Meliss, era însă deja prea târziu.

Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă

Emanuel Bădică, tânărul în vârstă de 19 ani, înjunghiat marţi, s-a trezit din comă, potrivit unor surse locale. Emi, cum îi spun prietenii, era prietenul lui Meliss şi a fost atacat şi el de cadetul de la Liceul Militar Craiova Mario Alexandru Fojică, în vârstă de 17 ani.

„Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex si sustinut de terapie intensivă. În cursul zilei de azi s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, s-a decis apoi deconectarea de la aparatul de ventilație mecanică, în condiții de siguranță. La momentul actual, pacientul respiră spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat și monitorizat, evolutia lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare in zona de risc.

Pacientul rămâne în continuare în stare critică, în zona de risc și cu prognostic rezervat!”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Ieri, sute de oameni s-au mobilizat să doneze sânge pentru Emi Bădică.

Tragedie după un conflict spontan

Potrivit unui comunicat remis de Parchetul Dolj, totul a pornit de la un conflict spontan, iar Mario Alexandru Fojică l-a înjunghiat mai întâi pe Emanuel Bădică, în vârstă de 19 ani, cu un cuţit cu o lamă de 19 centimetri, pe care îl avea în rucsac.

Ulterior, el s-a îndreptat către fata de 14 ani, Meliss Lungu, pe care de asemenea a înjunghiat-o.

Fata a murit la scurt timp, după atac. Băiatul de 19 ani este în stare gravă, la spital.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri