AcasăRECOMANDATECorector gramatical în căutarea Google. Ce face când detectează greşeli

Corector gramatical în căutarea Google. Ce face când detectează greşeli

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Google a inclus în propriul său motor de căutare online un instrument corector gramatical, util pentru inspectarea structurii frazelor.

Motorul de căutare Google a introdus recent o facilitate de corectare gramaticală pe care utilizatorii o pot utiliza pentru a verifica corectitudinea gramaticală a propozițiilor și a frazelor.

Atunci când detectează greșeli în frazele introduse de utilizatori, corectorul gramatical al Google va reformula fraza în mod adecvat și va evidenția modificările efectuate, prezentând și explicații corespunzătoare.

Google menționează că această nouă funcție de verificare gramaticală se bazează pe tehnologia de inteligență artificială. Prin urmare, utilizatorii trebuie să fie cu atenție la sugestiile oferite, deoarece, similar cu orice altceva furnizată de o inteligență artificială în prezent, pot exista și indicații incorecte.

Pentru a accesa corectorul, utilizatorii pot pur și simplu să introducă frazele în bara de căutare a motorului Google. Uneori, aceasta se va activa automat, însă, pentru a o activa manual, utilizatorii pot adăuga cuvinte cheie cum ar fi „verificare gramaticală”.

Această facilitate este momentan disponibilă exclusiv pentru limba engleză și nu va fi activată pentru fraze care încalcă regulile de utilizare ale motorului de căutare, cum ar fi cele care promovează ura sau conțin conținut sexual explicit.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri