AcasăPOLITICĂCORESPONDENŢĂ de la Strasbourg | Europarlamentarul Victor Negrescu solicită mai mult sprijin...

CORESPONDENŢĂ de la Strasbourg | Europarlamentarul Victor Negrescu solicită mai mult sprijin pentru fermieri din partea Uniunii Europene

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Eurodeputatul Victor Negrescu a intervenit în plenul Parlamentului European, în cadrul dezbaterii privind fermierii europeni, pentru a solicita mai mult sprijin pentru aceștia din partea Uniunii Europene și asigurarea de subvenții egale pentru toți fermierii din statele membre.

„Domnule Comisar, fermierii din toată Europa și din țara mea, România, au nevoie de sprijinul Uniunii Europene.

Trebuie să coborâți din turnul de fildeș și să discutați direct cu fermierii și cu oamenii care trăiesc în mediul rural. Nu le mai puteți impune lucruri fără să discutați cu ei. Agricultură fără fermieri nu există!”, a declarat europarlamentarul Victor Negrescu.

Reprezentantul României în Parlamentul European a subliniat demersurile realizate în legislativul european pentru fermieri și a reiterat responsabilitatea comisarului de resort, care face parte din grupul anti-european conservator, solicitând ca acesta să intre în dialog cu fermierii.

„Am solicitat, în calitatea mea de responsabil pentru bugetul european, fonduri suplimentare pentru agricultură și pentru mediul rural. Am obținut zeci de milioane de euro, dar necesarul este mult mai mare.

Din păcate, nu a existat sprijin suficient pentru acest domeniu! Inclusiv dumneavoastră, ca reprezentant al Grupului anti-european conservator, din care din face parte România, partidul AUR, sunteți responsabil pentru acest eșec!

Prin petiția #SateRomâneștiCuBaniEuropeni, recunoscută oficial de Parlamentul European, am expus încă din vara anului trecut doleanțele fermierilor din România.

Una dintre cerințe era ca subvențiile primite să fie egale la nivel european. Trebuie să sprijinim modernizarea agriculturii și să-i susținem mai mult pe tinerii fermieri și pe toți cei care trăiesc în mediul rural. Vrem o viață decentă pentru fermierii europeni!”, a subliniat chestorul Parlamentului European, eurodeputatul Victor Negrescu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri