AcasăACTUALCorpul de control al Ministerului Energiei se află miercuri la CE Oltenia,...

Corpul de control al Ministerului Energiei se află miercuri la CE Oltenia, după tragedia de marți

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Corpul de control al Ministerului Energiei se află miercuri la CE Oltenia, pentru evaluarea securității muncii de la nivelul Complexului și a nivelului de respectare a tuturor procedurilor, a anunțat ministrul Energiei Virgil Popescu, care a cerut demiterea a trei persoane din conducere.

Trei persoane au murit și 10 au ajuns la spital în urma accidentului produs marți la exploatarea minieră Mătăsari din județul Gorj. Potrivit CE Oltenia, marți, în jurul orei 13.00, în perimetrul carierei Jilț Sud, personalul care a participat la intervenția mecanică la Excavatorul 1400-05 a urcat într-un mijloc auto pentru a se deplasa la sediu. În timpul coborârii pe o pantă, înaintea podului de traversare a transportatorului cu banda T 204, autovehiculul a derapat pe pod și a căzut peste transportor, impactul soldându-se cu 16 victime. Printre acestea se numără 14 salariati ai CE Oltenia, din care 3 au decedat.

CITEȘTE ȘI: Declaraţie SFIDĂTOARE a directorului CE Oltenia, în urma accidentul de la Cariera Jilţ Sud: Nu am pus eu 25 de persoane într-un mijloc de transport

Familiile îndoliate și cei răniți vor primi sprijinul total din partea Complexului Energetic Oltenia, a declarat marți seara ministrul Energiei, aflat la sediul unității.

„Am cerut conducerii CEO demiterea directorul sucursalei miniere, a directorului exploatării și a șefului carierei Jilț-Sud. Acest cel fel de tragedii nu trebuie să se mai întâmple”, a declarat Virgil Popescu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri