AcasăLIFECRAIOVA | Artiștii Ansamblului „Maria Tănase”, pe scena Naționalului, la final de...

CRAIOVA | Artiștii Ansamblului „Maria Tănase”, pe scena Naționalului, la final de octombrie

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova va găzdui, în data de 24 octombrie, de la ora 18:30, spectacolul Ansamblului Folcloric Maria Tănase „ Povestea Cântecului”. 

Iubitorii de folclor se vor bucura de un spectacol de muzică populară, pe scenă urcând soliștii: Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Zorina Bălan, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Motocu, Aneta Șișu, Marius Măgureanu, Marian Medregoniu, Cristian Bănățeanu și Liviu Dică.

În cadrul acestui spectacol, soliștii acompaniați de orchestra ansamblului vor conduce spectatorii într-o incursiune în istoria cântecului românesc, de la doină la romanță, de la cântecul de leagăn, la cântecul de petrecere, de la cântecul din mahala până la muzica lui George Enescu.

„Vă așteptăm în frumoasa și primitoarea sală de spectacole a Teatrului Național Craiovean să vă spunem povestea cântecului românesc !..Voi, așezați confortabil în fotoliile sălii, noi, pe scenă, încercând să vă întoarcem în timp!!!.. O călătorie pe care v-o dăruim prin cântec !!!… Vă așteptăm!!!..“, este îndemnul Niculinei Stoican, managerul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”.

Biletele se găsesc la agenția Teatrului National „Marin Sorescu” din Craiova. Relații la telefon: 0251413677.

CITEȘTE ȘI: Descoperire ce „seamănă cu una dintre poveștile lui Indiana Jones”. Cărţi din XVI-lea, ascunse într-o bibliotecă din România

 

 

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri