AcasăACTUALCreșterea facturilor la energie NU afectează iluminatul festiv din Craiova. Primăria îl...

Creșterea facturilor la energie NU afectează iluminatul festiv din Craiova. Primăria îl extinde și în alte cartiere, având și o explicație

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Situația actuală de creștere a facturilor la curent nu va afecta iluminatul public de sărbători al municipiului Craiova, ci dimpotrivă, autoritățile locale au decis extinderea și în alte cartiere, prima zonă fiind Craiovița Nouă. 

Reprezentanții Primăriei Craiova spun că nu se impun economii în acest sens întrucât sunt utilizate, pentru iluminatul festiv, leduri.

„Noi folosim, încă din anii precedenți, leduri. Astfel, continuăm să facem economii și să beneficiem de cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun”, explică Marina Andronache, purtător de cuvânt al Primăriei Craiova.

Dacă în ultimii ani cartiere Craiovei au fost vitregite, în privința iluminatului specific sărbătorilor de iarnă, anul acesta situația se va schimba.

Prima zonă a municipiului care va beneficia de decorațiuni de Crăciun este Craiovița Nouă.

„Pentru anul acesta, ne-am gândit să extindem iluminatul festiv de sărbători și în alte cartiere, iar primul care va beneficia de decorațiuni luminoase de Crăciun va fi Craiovița Nouă. Mai ales că acolo, am demarat, în aceste zile, reabilitarea esplanadei, unde vom face reparații în toată zona respectivă și vom schimba inclusiv locurile de joacă”, a conchis Andronache.

CITEȘTE ȘI: Primăria Craiova se va înscrie în Programul Rabla Local după renegocierea contribuției. Va suporta 20% din bonus

Aceasta a mai anunțat că municipiul Craiova va intra și anul acesta în competiția europeană pentru cel mai frumos Târg de Crăciun.

Anul trecut, Bănia a fost desemnată, de European Best Destinations, ca fiind una dintre cele mai frumoase destinații de Crăciun și pentru iluminatul festiv, ornamentele și decorațiunile luminoase de sărbători. Din acest motiv, milioanele de beculețe colorate nu au cum să lipsească din conceptul Târgului de Crăciun din Craiova.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri