AcasăECONOMIECTP extinde parcul industrial CTPark Craiova East

CTP extinde parcul industrial CTPark Craiova East

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

CTP extinde parcul industrial CTPark Craiova East cu o nouă clădire care va fi livrată până la finalul anului, fiind deja complet închiriată. Grupul A&D Pharma – Dr.Max Group este unul dintre chiriașii noului depozit.

A&D Pharma – Dr.Max Group va ocupa o suprafață de peste 5.000 mp, fiind chiriaș și în parcurile CTPark Mogoșoaia, cel mai mare depozit farmaceutic din țară și din Sibiu.

CTPark Craiova East este amplasat în partea de est a orașului Craiova, pe strada Henry Ford, cu acces la drumurile europene E70, E79 și E574, care oferă o conexiune facilă către București.

Parcul industrial are o suprafață existentă de 40.000 mp, iar după această extindere, va ajunge la o suprafață totală de circa 53.500 mp.

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe. Până la finalul anului, portofoliul dezvoltatorului este așteptat să depășească 2,5 milioane mp.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri