AcasăACTUALCu cine se afla Raisa înainte să dispară? Ce spune bunica micuţei...

Cu cine se afla Raisa înainte să dispară? Ce spune bunica micuţei din Dolj

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Bunica micuței Raisa a povestit ce s-a întâmplat înainte ca fetița să fie dată dispărută.

Bunica fetiței din Dolj care a fost găsită moartă, femeia în grija căreia se afla nepoata și frățiorul ei mai mare cu un an, a făcut declarații în cadrul emisiunii Acces Direct. Unde și cu cine se afla micuța înainte să dispară.

„Fata era în curte aici la mine, unde locuiesc. Eram toți acasă înafară de o fată pe care o am, care a plecat la magazin să ia ceva pentru copii. (…) Eu săpam în grădină. Fata mea a plecat, una dintre ele că eu am șapte fete, a plecat la sora mare să ia un grătar și a luat copiii după ea. Raisa a rămas acolo la fiica mea mare, nu s-a întors. Eu când am venit din grădină am întrebat de fată, mi-au spus că este la Crenguța. A venit nora fiicei mele și i-am spus: mamă, fata e la voi, și mi-a spus că da, se joacă acolo. I-am zis bine.”, povestește bunica Raisei.

Femeia spune însă că, la un moment dat, când a mers să vadă dacă fetița este în acea curte, nu a mai găsit-o, așa că a început să meargă prin vecini și să o caute.

„Când m-am dus acolo să întreb de fată, nu mai era fata, am mers prin vecini… Ei au spus că fata a luat painea si a ieșit afară. (…) Eu când m-am dus nu am mai găsit-o pe fată. Am plecat pe la vecini și am întrebat vecinii de ea…”, spune bunica femeii.

Cu cine s-ar fi aflat fetița în curte în momentul dispariției

Potrivit dezvăluirilor făcute de familie, în momentul dispariției, micuța ar fi fost în compania unui băiat în vârstă de aproximativ 15 ani care nu ar putea să vorbească prea bine și în compania unui alt băiat, mai mic, în vârstă de 5 – 6 ani.

„Cu fetița în curte a mai rămas un băiat care nu poate să vorbească prea bine și încă un băiat mai mic, în vârstă de 6 – 7 ani. Cel mare a fost luat de polițiști si dus la audieri aseară o dată și apoi astăzi iarăși.”, spun părinții fetiței, potrivit spynews.ro.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri