AcasăACTUALCulmea revoltei. O femeie a sunat la 112 după ce a fost...

Culmea revoltei. O femeie a sunat la 112 după ce a fost amendată pentru că a parcat pe trecerea de pietoni

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

O femeie din judeţul Arad, în vârstă de 33 de ani, a sunat la numărul unic de urgenţe 112, nemulţumită că poliţiştii urmau să o amendeze şi să îi reţină permisul de conducere după ce a parcat maşina pe o trecere de pietoni.

”În ziua de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 15:00, o femeie de 33 de ani, din Arad, a fost sancţionată de poliţiştii Biroului Rutier pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. Femeia ar fi parcat pe trecerea pentru pietoni din faţa unei unităţi şcolare din municipiu, şi ar fi refuzat să se pună în mişcare, la solicitarea echipajului de poliţie care se deplasa pe Bd. Gen. Dragalina. Totodată, femeia ar fi refuzat în repetate rânduri să prezinte poliţiştilor documentele de identitate”, a transmis IPJ Timiş.
Potrivit unor surse din rândul poliţiştilor, în timp ce şoferiţa era legitimată, aceasta a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita ajutor deoarece urma să îi fie reţinut permisul de conducere.
Femeia a fost totuşi amendată  cu 2.490 de lei, pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce maşina pentru 30 de zile.
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri