AcasăRECOMANDATECum va arăta noul stadion cu 10.000 de locuri din Slatina. IMAGINI...

Cum va arăta noul stadion cu 10.000 de locuri din Slatina. IMAGINI în premieră

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Consilierii locali au aprobat, în şedinţa de joi, planul de amplasament al noului stadion care se construieşte la Slatina, dar şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiei. Cum va arăta viitoarea arenă sportivă, în cele ce urmează.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a explicat care sunt paşii după ce legislativul local a aprobat cele două hotărâri.

„Astăzi, în şedinţa de Consiliu Local, am aprobat planul de amplasament al Complexului Sportiv „1 Mai”, pe o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi. Ulterior, am aprobat şi indicatorii tehnico-economici ai acestei costrucţii, în valoare de aproximativ 400 de milioane de lei, dintre care nouă milioane de lei este cofinanţarea Primăriei Slatina. Această investiţie se va derula prin Ministerul Dezvoltării, prin Compania Naţională de Investiţii.

După aprobarea planului de amplasament şi a indicatorilor tehnico-economici, Ministerul Dezvoltării va obţine toate avizele necesare. După acest pas, vor depune documentaţia ca să obţină Hotărarea de Guvern. După ce avem Hotărârea de Guvern, se poate scoate la licitaţie proiectul”, a declarat Gigi Vîlceleanu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri