AcasăACTUALDan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu

Dan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Judecătorii au decis în această seară să îl paseze în arest la domiciliu pe Dan Diaconescu. Asta deşi procurorii au cerut măsura arestului preventiv de 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, Diaconescu ar fi plătit pentru a întreţine relaţii sexuale cu două surori gemene, care pe parcursul comiterii faptelor au împlinit 16 ani.

“La data de 15 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, ar fi săvârşit două infracţiuni de act sexual cu un minor şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile. Astfel, în perioada septembrie 2020-septembrie 2021, acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore, care, pe parcursul comiterii faptelor, împliniseră vârsta de 16 ani”, a transmis IPJ Constanţa.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri