AcasăPOLITICĂDaniel Tudor, primarul din Scorniceşti, a trecut la PSD. El era şi...

Daniel Tudor, primarul din Scorniceşti, a trecut la PSD. El era şi prim-vicepreşedinte al PNL Olt

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primarul oraşului Scorniceşti, prim-vicepreşedintele PNL Olt Daniel Tudor, a trecut la PSD.

Mutarea a fost anunţată, miercuri, pe contul oficial de Facebook al social-democraţilor.

Daniel Tudor va face echipă cu actualul preşedinte al PSD Scorniceşti, Ionuţ Pîrvu.

„Și Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, spune NU conducerii PNL Olt

Acesta a luat decizia fermă de a se distanța de practicile subversive ale conducerii PNL Olt în ceea ce privește politicile locale.

El critică această abordare care pare să ofere funcții politice doar pentru doi oameni, considerând-o dăunătoare și neproductivă pentru comunitate.

În schimb, el subliniază importanța proiectelor reale și a unei abordări deschise și echilibrate în administrarea orașului.

Prin urmare, Daniel Tudor alege să fie candidatul PSD Olt, pentru primăria orașului Scornicești, pentru că își dorește să pună în aplicare programul de guvernare locală pentru care a primit votul de încredere din partea comunității.

În echipa sa va fi și Ionuț Pîrvu, președintele PSD Scornicești, care a demonstrat abilități administrative, necesare pentru îmbunătățirea procesului de modernizare a orașului.

Uniți pentru viitor, acești lideri pot reda Scorniceștiului șansa la o dezvoltare durabilă și echitabilă”, transmite PSD Olt prin intermediul unui comunicat de presă.

Daniel Tudor a explicat motivele care l-au determinat să părăsească PNL Olt.

„Astăzi, după numeroase consultări și analize, după ani de zile în care m-am dedicat comunității noastre, cu multă ambiție și determinare, pentru realizarea celor mai îndrăznețe obiective administrative și nu numai, am luat decizia să fac parte din echipa Partidului Social Democrat Olt, alături de care vă asigur că voi continua toate proiectele asumate în această perioadă, dar și pe cele ce vor urma!

Este un pas important făcut cu mare încredere în oamenii de valoare de care dispune această formațiune politică, o decizie luată pentru transformarea cât mai rapidă a orașului nostru și readucerea lui în topul localităților dezvoltate din județul Olt.

Desigur, un rol important în alegerea facută l-au avut, printre alții, liderul PSD Olt, și totodată, președintele Consiliului Județean Olt, domnul Marius Oprescu, un om de cuvânt, un politician implicat care, prin fapte, a demonstrat că este un președinte al tuturor oltenilor, dar și senatorul și prietenul meu, Liviu Voiculescu, un susținător neîncetat al tuturor obiectivelor demarate până acum în orașul Scornicești.

Mulțumesc colegilor alături de care am activat până acum, le mulțumesc social-democraților pentru respect și încredere, vă mulțumesc dumneavoastră, concetățenilor mei, pentru tot sprijinul, susținerea și răbdarea acordate!”, a transmis Daniel Tudor.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri