AcasăACTUALDe la ce a pornit explozia de la depozitul GPL din Crevedia...

De la ce a pornit explozia de la depozitul GPL din Crevedia – informaţii preliminare

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Deflagraţia de la Crevedia s-a produs din cauza unui angajat care manevra furtunele, în timp ce încărca cisternele cu gaz, potrivit informaţiilor preliminare.

La data de 26.08.2023, în jurul orei 18.50, politiștii din Dâmboviţa au fost sesizați, prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că, la o stație GPL din comuna Crevedia, pe DN 1 A, a avut loc o explozie.

Exploziile de la Crevedia: Raport oficial, preliminar – Nu s-a intervenit deloc în prima oră de la explozie

Din informațiile obținute de stiripesurse.ro, în locul unde a avut loc explozia se efectua o operațiune de încărcare a cisternelor de gaz, iar deflagrația a fost provocată de neatenția unui angajat care se ocupa de manevrarea furtunelor.

Unul dintre furtunuri a cedat și l-a prins pe angajatul stației de GPL cu țigara aprinsă în mână.

Două explozii la un depozit GPL au avut loc, sâmbătă, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa. S-au înregistrat un mort și 46 de răniți, dintre care o parte cu arsuri grave.
Populația din zonă a fost evacuată, iar traficul pe DN 1A a fost blocat complet.

În spitalele din București sunt internate în acest moment 46 de victime ale exploziilor care au avut loc la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa: 13 sunt la Spitalul Bagdasar Arseni, 4 la Spitalul de Arși, 28 la Floreasca, 1 la Elias. 8 pacienți sunt intubați. Cifrele vor fi actualizate pe măsură ce apar noi informații, transmite Ministerul Sănătății.

În premieră la un astfel de caz grav, autoritățile cer din prima zi activarea mecanismului european de intervenție, în primul rând pentru toți cei intubați.

Doi pacienți au plecat chiar de sâmbătă noapte la Bruxelles. Alți doi vor fi transferați în Italia.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri