AcasăACTUALDeputat AUR acuzat pentru a doua oară că îşi agresează nevasta. Poliţiştii...

Deputat AUR acuzat pentru a doua oară că îşi agresează nevasta. Poliţiştii au emis ordin de protecţie

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un deputat AUR este acuzat pentru a doua oară că şi-ar fi agresat soţia. Femeia a depus plângere la poliţie, iar oamenii legii au deschis un dosar pentru pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și au detectat un ”risc iminent”, motiv pentru care au emis ordin de protecție provizoriu.

Este vorba despre Dumitru Focşa. Cel mai recent incident în care a fost implicat acesta a avut loc joi, potrivit unor surse citate de G4Media, la domiciliul celor doi soţi din Năvodari.

Focșa a mai fost și în ianuarie 2023 protagonistul unui scandal similar. Atunci, el a fost exclus din AUR, dar în noiembrie 2023 a fost reprimit în grupul parlamentar al partidului extremist condus de George Simion. Deputatul partidului extremist AUR, Dumitru Focșa, a expus anul trecut într-o postare pe rețelele sociale versiunea sa asupra actului de violență domestică reclamat de soția sa la Poliție. El a dat vina pe soția sa, pe care o acuză de gelozie și de faptul că nu l-ar fi îngrijit corespunzător pe unul dintre copiii cuplului.

Focșa a declarat că ”incidentul a fost generat de soție prin gelozie extremă” și a spus că singura violență comisă a fost că ”am luat-o de după gât și i-am strigat în față că nu mai rezist, nu mai pot”. Revenirea lui Focșa în grupul AUR a venit după ce soția sa și-a retras plângerea penală și a renunțat și la acțiunea de divorț.

Episodul de violență domestică de care e acuzat deputatul AUR Dumitru Focșa chiar de către soția sa e ultimul dintr-un lung șir de evenimente în care liderii partidului extremist condus de George Simion au folosit violența fizică sau de limbaj. Recursul la violență a adus condamnarea repetată a AUR de către alte partide politice și de organisme ale societății civile, potrivit G4Media.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri