AcasăACTUALDescoperire surprinzătoare în locuinţa unui bărbat: mercur, minereu de aur şi o...

Descoperire surprinzătoare în locuinţa unui bărbat: mercur, minereu de aur şi o armă fără autorizaţie

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Poliţiştii din Alba au decoperit, în locuinţa unui bărbat de 30 de ani, suspectat de deţinere de substanţe toxice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi ascunderea sursei impozabile, mercur, minereu de aur şi o armă neletală.

Poliţiştii din Alba au făcut, miercuri, o percheziţie la un bărbat de 30 de ani, bănuit de deţinere de substanţe toxice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi ascunderea sursei impozabile.

La domiciliul bărbatului, din comuna Noşlac, au fost găsite: o sticlă în care se afla aproape un kilogram de substanţă de culoare argintie şi o armă neletală, pentru care acesta nu a putut prezenta o autorizaţie.

De asemenea, poliţiştii au descoperit şi două vase din plastic ce conţineau aproape 11 kg. de minereu de culoare cenuşie, pentru care bărbatul a prezentat un permis de exploatare, dar care nu a fost înregistrat în evidenţele societăţii pe care acesta o deţine.

Bunurile au fost ridicate pentru analiză şi stabilirea regimului din care acestea fac parte.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre mercur şi minereu de aur.

mediafax.ro

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri