AcasăACTUALDIICOT cere primăriei lista cu bunurile deținute de criminalul din Caracal

DIICOT cere primăriei lista cu bunurile deținute de criminalul din Caracal

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Procurorii DIICOT Craiova au cerut Primăriei Caracal să le pună la dispoziție toate documentele din care să reiasă ce bunuri mobile și imobile deține Gheorghe Dincă, ucigașul celor două adolescente, pe raza municipiului.

Surse din cadrul Primăriei Caracal au declarat că Dincă deține casa și terenul de pe strada Craiovei 169, un autoturism Renault și o autoutilitară Fiat.

Criminalul a fost scos din arestul Poliţiei şi dus la DIICOT Craiova în această dimineaţă, unde a fost chemat să semneze acordul pentru o expertiză psihiatrică.

De la DIICOT Craiova, însoţit de avocat, a plecat la curte ade Apel Craiova și-a retras contestaţia la arestul preventiv, pe care a formulat-o chiar de la momentul pronunţării juecătorului, dar înainte de a-şi recunoaşte cele două crime.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri