AcasăACTUALDin pretendent la funcția de prefect a ajuns „secretară” de prefect

Din pretendent la funcția de prefect a ajuns „secretară” de prefect

spot_img
spot_img
- Advertisement -

După ce a fost „în cărți” să ocupe pe rând funcția de subprefect, apoi pe cea de perfect de Olt, liberalul Cătălin Nedelcu a ajuns „secretară” a prefectului Ștefan Nicolae.

Astăzi este prima zi de muncă a noului șef al Cancelariei Prefectului de Olt. Un mare pas în spate pentru Cătălin Nedelcu, după ce numele său a fost vehiculat ba pentru funcția de subprefect, ba pentru cea de prefect.

Potrivit unor surse, mai în glumă, mai în serios Nedelcu și-a dobândit supranumele de „secretară a prefectului”, despre care se spune că ar face cea mai buna cafea din instituție.

Noul prefect Ştefan Nicolae a fost numit în funcție pe 11 aprilie. El îl înlocuieşte pe preşedintele PNL Slatina, numit în luna august 2023.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri