AcasăACTUALDoctorul scandalagiu de la Spitalul de Urgență Craiova a fost concediat

Doctorul scandalagiu de la Spitalul de Urgență Craiova a fost concediat

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Medicul urolog Mugur Riza, angajat al Spitalului Județean de Urgență Craiova, și-a pierdut locul de muncă, directorul unității medicale, Eugen Georgescu menționând faptul că, miercuri dimineață, i-a fost înmânată decizia de încetare a contractului de muncă.

Potrivit managerului unității spitalicești din Bănie, medicul a ajuns în fața comisiei de disciplină în urmă cu o lună, iar miercuri a fost înțiințat despre pierderea postului ocupat în cadrul spitalului.

„Domnul doctor a fost introdus în comisia de disciplină în urmă cu o lună de zile. Știm cu toții din ce cauze. De când a revenit în spital a fost implicat în aproximativ 30 de situații conflictuale. Miercuri dimineață, i s-a înmânat decizia de încetare a contractului de muncă. Noi am respectat pașii legali. Din motive disciplinare s-a ajuns la această decizie. Dumnealui are dreptul, evident, să se adreseze instanței de judecată”, a declarat Eugen Georgescu.

Medicul Mugur Riza, de la Spitalul de Urgenţă din Craiova a fost concediat și anul trecut pentru abateri disciplinare, dar a fost repus în funcţie după ce a câştigat acest drept în instanţă. Revenind la spital, acesta a continuat seria conflictelor cu colegii, a fost din nou amendat și s-a ales chiar și cu dosar penal pentru lovire.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri