AcasăACTUALDOLJ | Haine contrafăcute în valoare de 18.550 de lei, descoperite într-un...

DOLJ | Haine contrafăcute în valoare de 18.550 de lei, descoperite într-un camion la Frontiera Calafat

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Polițiștii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion, articole de vestimentație contrafăcute în valoare de aproximativ 18.550 de lei. 

Mijlocul de transport pe care l-au verificat era înmatriculat în Polonia.

„Cu această ocazie, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul de depozitare, amplasat pe șasiul semiremorcii, 60 articole vestimentare toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele sus-menţionate. Bunurile, în valoare estimată de  aproximativ 18.550 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, arată Poliția de Frontieră Calafat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

CITEȘTE ȘI: Începe distribuirea declarațiilor pentru acordarea cardurilor de energie

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri