AcasăACTUALDOLJ: Zeci de mii de produse contrafăcute și țigări de contrabandă, descoperite...

DOLJ: Zeci de mii de produse contrafăcute și țigări de contrabandă, descoperite la Frontiera Calafat

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Aproximativ 37.000 de bunuri, însemnând haine și produse de marochinărie contrafăcute, au fost depistate într-un autocamion în Vama Calafat. De asemenea, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, 11.600 de țigarete care aveau aplicate timbru fiscal de Turcia.

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Calafat au desfășurat o acțiune comună cu polițiști din cadrul SCCO Giurgiu, oprind, pe sensul de intrare în țară, un autocamion, condus de către un cetățean turc, în vârstă de 40 de ani.

Șoferul transporta, conform actelor, 504 cutii din carton care conțineau articole vestimentare și de marochinărie.

„În cadrul primelor verificări efectuate asupra bunurilor transportate, s-a constatat faptul că acestea erau inscripționate cu însemnele unor mărci cunoscute, fiind astfel susceptibile a fi contrafăcute. Totodată, în cutiile sus-menționate, au fost descoperite ascunse și nedeclarate, printre articole de vestimentație, sute de pachete cu țigări care aveau aplicate timbre fiscal de Turcia. Echipele de control au fost sprijinite în activitatea de inventariere a bunurilor de către lucrători din cadrul Biroului Vamal Calafat. Astfel, a rezultat faptul că, în cele 504 cutii din carton se aflau de 36.877 de produse susceptibile a fi contrafăcute și 11.600 de țigarete”, anunță Poliția de Frontieră.

Bunurile, evaluate la aproximativ 15.000.000 de lei dacă ar fi fost comercializate pe piața neagră de desfacere din România, au fost ridicate de către polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Și țigările au fost confiscate, șoferul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată și contrabandă.

CITEȘTE ȘI: Olt: Locuinţă distrusă de un incendiu (VIDEO)

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri