AcasăACTUALDouă explozii la un depozit GPL. Un mort şi 46 de răniţi,...

Două explozii la un depozit GPL. Un mort şi 46 de răniţi, pacienţi transferaţi în Belgia şi Italia (VIDEO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Două explozii la un depozit GPL au avut loc, sâmbătă, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa. S-au înregistrat un mort și 46 de răniți, dintre care o parte cu arsuri grave.

Populația din zonă a fost evacuată, iar traficul pe DN 1A a fost blocat complet.

În spitalele din București sunt internate în acest moment 46 de victime ale exploziilor care au avut loc la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa: 13 sunt la Spitalul Bagdasar Arseni, 4 la Spitalul de Arși, 28 la Floreasca, 1 la Elias. 8 pacienți sunt intubați. Cifrele vor fi actualizate pe măsură ce apar noi informații, transmite Ministerul Sănătății.

În premieră la un astfel de caz grav, autoritățile cer din prima zi activarea mecanismului european de intervenție, în primul rând pentru toți cei intubați.

Doi pacienți au plecat chiar de sâmbătă noapte la Bruxelles. Alți doi vor fi transferați în Italia.

@observatorantena1 #explozie #crevedia #gpl #fy #fyp ♬ original sound – Observator

Stația GPL aparține fiului primarului din Caracal. Ion Doldurea a confirmat, la România TV, că depozitul aparţine fiului său.

„Ionuț este acolo. Este cu procuratura după el! Nu mai funcționa stația respectivă! Eu nu știu ca băiatul meu să fi făcut ilegalități! Înțeleg că sunt și 2 pakistanezi muncitori, dați dispăruți”, a declarat Ion Doldurea.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri