AcasăRECOMANDATEDupă căderea de acum câteva zile, Meta modernizează Facebook şi introduce algoritmi...

După căderea de acum câteva zile, Meta modernizează Facebook şi introduce algoritmi de recomandare a conţinutului bazaţi pe AI

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Nu este clar dacă are vreo legătură cu crash-ul suferit la nivel global în urmă cu câteva zile, dar rețeaua Facebook este în plin proces de modernizare, Meta introducând noi algoritmi de recomandare a conținutului bazați pe inteligență artificială.

Potrivit dezvăluirii făcute de șeful Facebook, Tom Alison, rețeaua de socializare a trecut deja platforma Reels la noul motor de recomandări bazat pe AI, principalul competitor al rețelei TikTok obținând o creștere semnificativă a timpilor de vizionare. Urmând reușitei inițiale, Meta pregătește adoptarea noului motor de recomandări și în rețeaua Facebook. Altfel spus, AI-ul îți va selecta postările pe care le vezi în Feed-ul principal, clipuri de vizionat la secțiunea Video și postările de pe Grupuri de care ai putea fi interesat.

Când Facebook a testat noul motor de recomandări cu Reels, timpul de vizionare a crescut cu 8% – 10%.

„Deci, ceea ce ne-a spus este că această nouă arhitectură model învață din date mult mai eficient decât generația anterioară”. a dezvăluit șeful Facebook. „Deci a fost ca un semn bun care spune: OK, suntem pe drumul cel bun”, a mai spus acesta.

Iar după ce a avut succes cu Reels, Meta intenționează să folosească același motor AI pentru toate produsele administrate.

continuarea, în zonait.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri