AcasăACTUALEducație ecologică în școlile din județul Dolj. Proiectul a debutat într-o unitate...

Educație ecologică în școlile din județul Dolj. Proiectul a debutat într-o unitate din Craiova

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

„10 minute de educație ecologică, în școli” este un proiect derulat de Iridex, începând de ieri, pentru a-i informa și conștientiza pe elevi cu privire la colectarea separată, protecția mediului, păstrarea unui județ curat, un județ care colectează separat.

Potrivit reprezentanților Iridex, obiectivul lor este ca în acest an școlar să ajungă în cât mai multe unități de învățământ, în cât mai multe clase, pentru a face educație ecologică.

Debutul proiectului a avut loc, joi, la Școala Nr.2 Traian din Craiova, unde elevii de la cinci clase au învățat de ce este important să colecteze separat și cum se face corect acest lucru, totul prin joc și joacă.

„Copiii sunt cei mai mari ambasadori ai colectării separate din fiecare casă. Ei pot aduce o schimbare de percepție și comportament în ceea ce privește gestionarea corectă a deșeurilor. Am învățat că deșeurile nu sunt gunoaie, ci resursă importantă, ce poate fi revalorificată. Inițiativele de informare și conștientizare ale echipei Iridex Group Salubrizare nu inventează roata, însă o ajută să se rotească în direcția formării unor generații mai informate, a unor acțiuni concrete și a unei schimbări de atitudine în ceea ce privește mediul în care trăim, respirăm, creștem, de dezvoltăm”, transmite echipa Iridex.

Proiectul „10 minute de educație ecologică în școli” se derulează în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj și va ajunge în toate unitățile de învățământ din județ.

CITEȘTE ȘI: CRAIOVA: Bazinul de înot de la Carol se va deschide săptămâna viitoare. Cât costă un curs

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri