AcasăACTUALEducatoare plasată sub control judiciar după ce a terorizat mai mulţi copii...

Educatoare plasată sub control judiciar după ce a terorizat mai mulţi copii de grădiniţă. „Băi, vă crăp capul astăzi”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O tânără, în vârstă de 24 de ani, educatoare la o grădiniţă din Popești – Leordeni, a fost plasată sub control judiciar după ce a fost acuzată de rele tratamente aplicate minorilor și purtare abuzivă.

Femeia a fost înregistrată de o mamă care a pus un microfon în haina fetiței sale. În înregistrarea de patru ore obținută de Pro TV, se aude cum educatoarea a jignit încontinuu copiii, amenintându-i cu violență fizică.

Educatoare: „Băi, vă crăp capul astăzi. Mă, dobitocul pământului, unde trebuie să stai tu? Dacă trebuie să stai lângă fată, unde trebuie să stai? Pune mâinile la spate că-ți dau cu telefonul ăsta în cap de vezi stele verzi. Dacă îți mai aud gura, mototolesc foaia asta și ți-o dau să o mănânci.”

Educatoare: „Ți-am zis să te potolești? Ți-am zis să nu mai faci ca un nebun prin clasa? De ce? De ce nu stai pe amărâtul asta de scaun? De ce? Dacă te mai ridici de pe scaunul asta, te rup! Ai înțeles? Aici încremenești, pe scaun.

Copil: Vrei să mergem la doctor? Vrei să mergem la spital?

Educatoare: Da! Să-ți duc creierul asta la reparat, poate îți revii.

Educatoarea de la grădinița groazei reținută joi de procurori pentru 24 de ore a fost plasată vineri sub control judiciar, a decis Judecătoria Cornetu.

Reţinută pentru 24 de ore

Joi, polițiștii din Popești – Leordeni au anunțat că educatoarea în vârstă de 24 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru infracțiunea de rele tratamente aplicate minorilor și purtare abuzivă.

Până joi, cel puțin 11 părinți au fost audiați de către polițiștii din Popești-Leordeni. Aceștia au spus că educatoarea a avut un comportament abuziv în repetate rânduri. Conducerea centrului ar fi știut aceste lucruri.

Alte trei educatoare, bănuite de comportament agresiv

Conform Știrile ProTV, care a scos la iveală cazul, a relatat că fetița care a purtat un microfon pus de mama ei în haină înregistrând-o pe educatoarea de 24 de ani cum urlă și amenință copiii, a afirmat că nu a fost singura angajată care a avut un comportament abuziv. „Minora vorbește de patru educatoare și le dă numele”, a declarat avocata mamei, Marina Constantinescu.

Fetița a povestit că femeile o certau, îi vorbeau urât și chiar o băteau peste picioare și îi dădeau peste gură, conform apărătoarei. „Este surprinsă într-o înregistrare video de către tată în momentul în care îi spune că doamna Andreea o face proasta pământului. A prezentat câteva vânătăi pe picioare și i s-a spus că a fost lovită de către unul dintre colegi și o zgârietură pe față”, a mai spus Marina Constantinescu.

Centrul privat pentru copii, închis

Activitatea centrului educațional care pretindea că este grădiniță privată din Popești-Leordeni, unde au avut loc grozăviile a fost suspendată pe o perioadă nedeterminată. Polițiștii s-au sesizat din oficiu după relatările din presă. Educatoarea în vârsta de 24 de ani, care este la rândul ei mamă, va fi chemată la audieri pentru a da explicații privind comportamentul său, potrivit Știrile ProTV.

Grădinița privată a fost închisă vineri pentru mai multe nereguli. Firma nu deținea nici analiză de risc la securitate fizică, nici casă de marcat, deși încasa plăți în numerar. Centrul a fost amendat cu 30.000 lei, după ce polițiștii serviciului de combatere a criminalității economice au descins la centrul educațional.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri