AcasăPOLITICĂElena Iotu, fost lider PNL Slatina, s-a înscris în USR

Elena Iotu, fost lider PNL Slatina, s-a înscris în USR

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Fostă preşedintă a organizaţiei de femei a PNL Slatina, Elena Iotu, s-a înscris în USR, potrivit unei postări a Uniunii.

Sursa citată precizează că, miercuri seară, Biroul Județean al USR a luat act de dorința fostului lider al femeilor liberale din Slatina și a votat acceptarea ei ca membru al organizației municipale.

Elena Iotu a declarat că proiectul USR Slatina a convins-o să revină în politică.

„Doar unele aspecte personale m-au împiedicat să mă înscriu până acum în USR. Mă regăsesc perfect în ideile politice ale partidului, sunt om de echipă, cu o vastă experiență organizatorică, iar acțiunile voastre din ultimul an și proiectul pe care îl are USR pentru Slatina m-au convins să mă reîntorc în politică, aici, alături de voi”, a declarat ea.

Elena Iotu este antreprenor, slătineancă implicată civic și mamă.

Ea s-a alaturat echipei USR într-un moment în care organizația municipală își conturează echipa pentru Primăria Slatinei.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri