AcasăEDUCAŢIEElevă de la Colegiul "Ion Minulescu" Slatina, premiată cu o bursă de...

Elevă de la Colegiul „Ion Minulescu” Slatina, premiată cu o bursă de studiu în Germania

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Dilara Bozkurt, elevă la Colegiul Național Ion Minulescu Slatina, câștigă o bursă de studiu în Germania pentru performanțele sale de excepție la Olimpiada de Limba Germană Modernă.

Eleva Dilara Bozkurt din clasa a XI-a E de la Colegiul Național Ion Minulescu din Slatina a obținut premiul întâi la Olimpiada de Limba Germană Modernă, încheind astfel cu succes participarea sa în competiția din anul 2023. Potrivit Colegiului Naţional „Ion Minulescu” Slatina, recunoașterea remarcabilă a performanței sale este marcată printr-o bursă de studiu oferită în cadrul prestigiosului program Deutschland Plus, de către Ambasada Germaniei.

Programul bursier îi va oferi elevei oportunitatea de a-și aprofunda cunoștințele de limba germană prin participarea la cursuri desfășurate într-o școală din Alfeld-Niedersachsen, în perioada 28 august – 16 septembrie 2024. În plus, va avea șansa să descopere cultura germană prin vizite în orașul Berlin, ceea ce îi va completa experiența academică cu o perspectivă practică și autentică.

„Această bursă reprezintă o recompensă pentru olimpicii naționali, prin care bursierii, precum Dilara, vor avea șansa de a-și îmbunătăți competențele lingvistice într-un mediu nativ și de a-și lărgi orizonturile culturale. Felicitări, Dilara! Felicitări și doamnei profesoare Adriana Mezdrea, care a coordonat întregul proces de învățare!”, arată colegiul din Slatina.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri