AcasăEDUCAŢIEElevi din Râmnicu Vâlcea, filmaţi cu sticla de vin la şcoală. Poliţia...

Elevi din Râmnicu Vâlcea, filmaţi cu sticla de vin la şcoală. Poliţia a dat amenzi (VIDEO)

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au aplicat mai multe amenzi după ce luni, în prima zi de şcoală, elevii unei unităţi de învăţământ din municipiu au fost filmaţi pasând între ei o sticlă de vin.

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc chiar în prima zi de școală din acest an, la Liceul Sanitar „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea. Eleva de clasa a V-a ar fi cumpărat sticla cu vin de la un magazin din apropiere. Într-una dintre pauze, și-a invitat mai mulți colegi într-un loc mai retras din curtea școlii pentru a-i „cinsti”.

Unul dintre copii a filmat, însă, momentul în care colegii lui încercă să deschidă sticla și l-a publicat pe rețelele sociale.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea și Biroului Siguranță Școlară s-au sesizat din oficiu și au identificat persoanele implicate. În cauză, au fost demarate verificări fiind aplicate mai multe sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/ 1991 republicată pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială și Legii nr. 349/ 2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun. De asemenea, a fost informată conducerea unității școlare în legătură cu aspectele constatate”, transmite IPJ Vâlcea.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri