AcasăEDUCAŢIEElevii de clasa pregătitoare primesc, în prima zi de şcoală, un ghiozdan...

Elevii de clasa pregătitoare primesc, în prima zi de şcoală, un ghiozdan complet echipat, prin intermediul unui program al Primăriei Slatina

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Elevii care vor păşi, luni, pentru prima dată în sălile de clasă se vor bucura de o surpriză plăcută: în fiecare bancă va fi un ghiozdan complet dotat, datorită unui program de succes derulat cu pasiune şi dedicare de către Primăria Slatina încă din anul 2015.

Acest proiect ambiţios, intitulat „Primul meu ghiozdan” reprezintă o iniţiativă continuă a Primăriei Slatina, manifestată cu scopul de a sprijini educaţia şi dezvoltarea copiilor din comunitatea locală. Beneficiarii programului sunt cei mai tineri membri ai comunităţii, şi anume elevii de la clasa pregătitoare din toate şcolile din oraş.

Cu un istoric impresionant de implementare, „Primul meu ghiozdan” a fost lansat în anul 2015 şi a avut un impact semnificativ asupra educaţiei copiilor slătineni. Acest program este construit pe principiul că fiecare copil are dreptul la o educaţie de calitate, indiferent de condiţiile financiare ale familiei din care provine.

Fiecare mic şcolar de la clasa pregătitoare primeşte un ghiozdan special conceput, complet echipat cu toate instrumentele şi materialele necesare pentru a începe cu dreptul noul an şcolar. Aceasta include caiete, penare, creioane colorate, cărţi şi multe altele, astfel încât fiecare copil să fie pregătit pentru aventura învăţării.

Municipalitatea a distribuit deja aproximativ 800 de ghiozdane în 11 unităţi de învăţământ. Luni, când va începe şcoala, fiecare copil va găsi ghiozdanul pe bancă.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri