AcasăPOLITICĂEmil Albotă, parlamentar activ în Comisia pentru Transporturi și inițiator al mai...

Emil Albotă, parlamentar activ în Comisia pentru Transporturi și inițiator al mai multor legi

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Deputatul PSD de Olt, Emil Albotă, este unul dintre membrii Comisiei pentru transporturi și infrastructură din Parlamentul României și face parte din grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Slovacă, Republica Slovenia și Irlanda.

Până în prezent, activitatea sa parlamentară include trei luări de cuvânt în plenul Parlamentului, patru declarații politice depuse în scris, 56 inițiative legislative dintre care 17 au devenit legi, patru întrebări și interpelări, precum și cinci moțiuni.

Printre cele mai recente propuneri legislative ale sale se numără: Legea cărnii și a produselor din carne, propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului 57/2019 privind Codul administrativ, propunerea legislativă pentru conferirea lui Aurel Vlaicu titlul de Erou al Națiunii Române, propunerea legislativă pentru modificarea Legii 287/2009 privind Codul civil și propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.504/2002 privind Legea audiovizualului.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri