AcasăRECOMANDATEEmisiunea "Reporter 24" din 11 septembrie | Invitat - Sorin Brătoi, manager...

Emisiunea „Reporter 24” din 11 septembrie | Invitat – Sorin Brătoi, manager Spitalul Schitu Greci

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Medicul Sorin Brătoi, manager al Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, a fost prezent seara trecută în studioul emisiunii „Reporter 24”, difuzată în direct de postul local Olt Tv.

Specialist în psihiatrie şi iniţiator al înfiinţării unei secţii de adicţii la Spitalul Schitu, medicul Brătoi a vorbit despre lupta pe care o duc dependenţii de droguri şi cum acest flagel afectează nu doar vieţilor lor ci şi ale familiei şi apropiaţilor. Sorin Brătoi consideră că fenomenul drogurilor a luat o amploare din urmă cu aproape 10 ani, atunci când aşa-zisele „legale” erau legale. Scoaterea folosirii acestor substanţe în afara legii a fost cumva tardivă.

Totodată, nu au lipsit subiectele de politică locală şi naţională. Sorin Brătoi a făcut o radiografie succintă şi a încercat un diagnostic privind lunga suferinţă a filialei locale a PNL Olt.

Emisiunea integrală poate fi văzută aici:

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri