AcasăRECOMANDATEEmisiunea "Reporter 24" din 25 martie | Invitat - Ion Doldurea, primar...

Emisiunea „Reporter 24” din 25 martie | Invitat – Ion Doldurea, primar Caracal

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, a fost prezent seara trecută la emisiunea „Reporter 24”, difuzată în direct de postul local Olt Tv.

Edilul a trecut în revistă proiectele aflate în implementare sau care deja au fost finalizate, începând cu stadiul proiectului implementat de CAO ce vizează înlocuirea şi extinerea reţelelor de apă şi canal din municipiu. În ultimii trei ani, administraţia Doldurea a depus pentru finanțare proiecte cu fonduri nerambursabile în valoare de 107 milioane euro.

Totodată, Ion Doldurea a vorbit şi despre proiectele viitoare. La momentul actual, Primăria Caracal are în evaluare proiecte de investiții în valoare 82 milioane de euro.

Nu au lipsit discuţiile privind campania electorală care stă să înceapă.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici:

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri