AcasăRECOMANDATEEmisiunea "Reporter 24" din 8 iulie | Invitat - Ion Doldurea, primar...

Emisiunea „Reporter 24” din 8 iulie | Invitat – Ion Doldurea, primar Caracal

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primarul reales al municipiului Caracal, Ion Doldurea, a fost prezent seara trecută în platoul emisiunii „Reporter 24”, difuzată în direct de postul local Olt Tv.

Edilul a vorbit despre campania electorală, când nivelul de bun simţ a fost dus la nivel extrem de scăzut, şi despre palma dată de alegători celor care au ales să se promoveze astfel, Ion Doldurea fiind reales cu peste 71% din sufragii.

Totodată, primarul a trecut în revistă proiectele pe care administraţia sa a reuşit să le implementeze în cei trei ani şi jumătate de când a preluat conducerea Primăriei Caracal. Care sunt proiectele de viitor pentru al doilea municipiu al judeţului, în înregistrarea integrală a emisiunii, care se regăseşte mai jos:

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri