AcasăACTUALEvadare după vot. Un deţinut a fugit după ce şi-a exercitat drepturile...

Evadare după vot. Un deţinut a fugit după ce şi-a exercitat drepturile cetăţeneşti

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un deținut de la închisoarea centrală din Arles (Bouches-du-Rhône) a evadat după ce a votat duminică la alegerile europene, a declarat pentru AFP o sursă din serviciile penitenciare.

Deținutul se afla „în permisie supravegheată” pentru a-și exercita drepturile cetățenești, a precizat sursa citată, adăugând că acesta a fugit „la ieșirea din secția de votare, în momentul în care urma să se urce în vehiculul” care trebuia să-l ducă înapoi la închisoare, sub escortă.

Deocamdată nu au fost publicate detalii privind profilul persoanei care a evadat. O anchetă a fost deschisă de Parchetul din Tarascon (Bouches-du-Rhône), a confirmat o sursă apropiată anchetei.

Închisoarea din Arles (Bouches-du-Rhône) a fost deschisă în 1991 și găzduiește deținuți care execută pedepse lungi sau care prezintă riscuri sporite.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri