AcasăACTUALEvaziune fiscală cu flori, în Craiova. Poliţiştii au aplicat zeci de amenzi

Evaziune fiscală cu flori, în Craiova. Poliţiştii au aplicat zeci de amenzi

spot_img
spot_img
- Advertisement -

14 amenzi în valoare de peste 71.000 lei au fost aplicate de poliţiştii doljeni comercianţilor de flori din Craiova, fiind confiscată marfă în valoare de aproximativ 3.000 lei.

Potrivit IPJ Dolj, sancţiunile au fost aplicate în urma unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Poliţiştii au verificat 18 societăţi comerciale şi şapte persoane fizice, contatând nereguli pentru care au aplicat 14  sancţiuni contravenţionale, în valoare de 71.500 lei.

De asemenea, a fost indisponibilizată marfă în valoare de aproximativ 3.000 lei.

„Cu ocazia controlului efectuat în municipiul Craiova, s-a constatat că reprezentanții unui agent economic dețineau în vederea comercializării 775 de flori, pentru care nu au putut prezenta documente de provenienţă. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional conform legii 12/1990 R., dispunându-se totodată confiscarea mărfii respective”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Dolj.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri