AcasăACTUALEveniment amânat, la Craiova, din cauza prognozei meteorologilor

Eveniment amânat, la Craiova, din cauza prognozei meteorologilor

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Evenimentul „Pătura care citește”, programat a se derula în această după-amiază, în contextul Zilelor Municipiului Craiova, a fost amânat din cauza prognozei meteorologice.

Acțiunea „Pătura care citește” este organizată de Biblioteca Județeană Alexandru și „Aristia Aman” din Craiova, urmând să aibă loc, după cum a menționat directorul instituției, Lucian Dindirică, imediat când vremea va permite acest lucru.

Ca și anul trecut, iubitorii de lectură sunt așteptați în părculețul din Piața „Mihai Viteazul”, cu o pătură și câteva cărți, nefiind puse condiții de participare. Ediția anterioară s-a dovedit a avea succes, craiovenii particpând în număr mare la acțiune.

Proiectul a fost lansat la Timișoara în 2013, de Biblioteca Județeană „Sorin Titel”, instituție care deține și marca înregistrată, iar din 2015 s-a desfășurat și la Craiova.

Sursa foto: jurnalulolteniei.ro

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri