AcasăACTUALExplozie la Spitalul Târgu Jiu. Un bărbat a suferit arsuri pe faţă...

Explozie la Spitalul Târgu Jiu. Un bărbat a suferit arsuri pe faţă şi mâini

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, sâmbătă seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, un angajat al unităţii medicale suferind arsuri de gradul 2 şi 3, pe faţă şi mâini.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului, Mihale Ţicleanu, a declarat că, în jurul orei 19.00, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu, a avut loc un accident de muncă.

CITEŞTE ŞI: Bogaţii planetei ajung la Bran, pentru petrecerea de Halloween a lui Elon Musk. Lista

Un instalator, angajat al unității medicale, la intrarea într-o anexă din spatele spitalului, a aprins becul, imediat având loc o explozie neurmată de incendiu.

Angajatul a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe față și mâini.

„A mers singur la UPU, era conștient. Aici a primit îngrijirile medicale necesare, iar la ora 20:00 a fost transferat la SJU Craiova la Chirurgie plastică. Evenimentul a fost anunțat la ITM Gorj, iar un echipaj al ISU Gorj a venit la fața locului pentru  asigurarea măsurilor de siguranță (asigurare măsuri PSI specifice)”, a declarat reprezentantul spitalului.

Ea a mai precizat că anexa respectivă nu este racordate la gaze.

„Presupunem că a fost vorba despre o acumulare de gaze, o posibilă pungă de gaze care s-a format sub un puț de apă forat cu ani în urmă. Anexa respectivă nu este racordată la instalația de gaze”, a mai declarat Mihaela Ţicleanu.

A venit și un angajat al Distrigaz cu un aparat de măsurare a gazelor. Locul a fost izolat cu banda, curentul la clădirea respectivă a fost decuplat.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri