AcasăACTUALExplozie neurmată de incendiu într-un salon al unui spital. O femeie de...

Explozie neurmată de incendiu într-un salon al unui spital. O femeie de 80 de ani, care era în comă, dependentă de oxigen, a suferit arsuri

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O explozie neurmată de incendiu s-a produs, luni, într-un salon al unui spital din Ploieşti, iar o femeie de 80 de ani a suferit arsuri. Femeia era în comă la momentul producerii deflagraţiei, fiind dependentă de oxigen.

UPDATE:  ”Victima era in comă in momentul producerii deflagraţiei, dependentă de oxigen”, anunţă ISU Prahova.

Instituţia precizează că femeia prezintă arsuri pe 16% din suprafaţa corporală şi la nivelul cailor aeriene.

”Va fi intubată şi transportată la UPU Ploieşti”, a mai transmis ISU Prahova.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Prahova anunţă, luni, o explozie neurmată de incendiu într-un salon al Spitalului de Boli Infecţioase din Ploieşti – Spitalul Movila.

”Pacientă de sex feminin, aproximativ 80 ani, a suferit arsuri. Este singura victimă, este conştientă, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corporală”, anunţă ISU Prahova.

Sirsa citată a precizat că se deplasează la faţa locului ambulanţa de Terapie Intensivă mobilă.

”De asemenea, s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă”, a mai transmis sursa citată.

Deocamdată nu s-a stabilit exact împrejurările producerii deflagraţiei.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri