AcasăACTUALFemeie urmărită internaţional, prinsă la Craiova. A fost condamnată pentru furt, hărţuire...

Femeie urmărită internaţional, prinsă la Craiova. A fost condamnată pentru furt, hărţuire şi favorizarea prostituţiei

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O femeie dată în urmărire internaţională după ce a fost condamnată, în Italia, la trei ani de închisoare pentru furt, hărţuire şi favorizarea prostituţiei a fost prinsă la Craiova.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat, marţi, că poliţiştii au desfăşurat o acţiune pentru identificarea persoanelor date în urmărire.
”Cu această ocazie, în municipiul Craiova, a fost depistată o femeie de 34 de ani, din localitate, urmărită la nivel internaţional. Faţă de aceasta, autorităţile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare în vederea extrădării, femeia având de executat o pedepsă de 3 ani, 4 luni şi 10 zile de închisoare pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracţiunilor de furt, hărţuire şi favorizarea prostituţiei”, au precizat poliţiştii.
Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, ea fiind dusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
Femeia va fi prezentată Curţii de Apel Craiova pentru confirmarea mandatului de arestare.
- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri