AcasăACTUALFetiţă de 8 ani violată şi ucisă de unchi. Criminalul a recunoscut...

Fetiţă de 8 ani violată şi ucisă de unchi. Criminalul a recunoscut tot în faţa anchetatorilor (VIDEO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un bărbat din Botoşani îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest după ce şi-a violat şi ucis nepoata de doar 8 ani. În vârstă de 32 de ani, acesta a fost capturat după una dintre cele mai complexe operațiuni de căutare a unui fugar în județul Botoșani.

Potrivit avocatului din oficiu, Gireadă Dodiță Ilinca, tânărul și-a recunoscut toate faptele și nu va contesta măsură judecătorului de drepturi și libertăți.

Cadavru găsit la marginea unei liziere

Fetiță de opt ani, din comuna Albești, a fost ucisă de unchiul său, fratele tatălui ei vitreg. Trupul neînsuflețit al copilei a fost găsit în cursul nopții de vineri, undeva la marginea localității de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi.

Copila a fost violată înainte să fie ucisă. Criminalul de la Albeşti şi-a recunoscut faptele. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, spune, însă, că nu a vrut să o ucidă pe copila de doar 8 ani.  Acesta dă vina pe alcool pentru faptele sale abominabile. În drum spre audieri bărbatul a declarat în faţa reporterilor. Monitorul că îşi regretă fapta şi că i-a fost milă de copilă, iar de vină pentru tragedie ar fi băutura.

Acesta a mai adăugat că a realizat că oamenii legii îl vor prinde şi s-a întors spre casă pentru a se preda. Bărbatul a declarat că noaptea a petrecut-o în pădure.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri