AcasăADMINISTRAŢIEFinanţare prin PNRR pentru construirea de locuinţe pentru tineri, în Caracal şi...

Finanţare prin PNRR pentru construirea de locuinţe pentru tineri, în Caracal şi comuna Crâmpoia din judeţul Olt

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ministrul Cseke Attila a semnat 30 de noi contracte finanțate prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri și locuințe de serviciu pentru specialiștii din sănătate și învățământ. Două dintre acestea sunt din judeţul Olt, la Caracal şi Crâmpoia.

Contractele, în valoare totală de 305.931.979,18 lei, au fost încheiate între autoritățile publice locale din 29 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării.

CITEŞTE ŞI: Contabila unei primării din Argeş, trimisă în judecată pentru abuz în serviciu şi fals intelectual. Prejudiciu de peste 1,5 milioane lei

Prin această componentă din PNRR, Ministerul Dezvoltării va construi 5.522 de locuințe pentru tineri și specialiști din sănătate și învățământ, eficiente din punct de vedere energetic.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 1.455 contracte de finanțare, în valoare totală de 12.698.430.193,74 de lei, a precizat ministrul.

Două astfel de proiecte sunt pentru judeţul Olt, după cum urmează:

Construire ansamblu de locuințe nZEB plus pentru tineri în municipiul Caracal – 19873944,92 lei;

Construirea de locuințe de serviciu – nZEB pentru tinerii din comuna Crâmpoia, judetul OLT – 1594718,51 lei.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri