AcasăACTUALFiu de judecătoare eliberat din arest la un an de la încarcerare....

Fiu de judecătoare eliberat din arest la un an de la încarcerare. Era condamnat pentru un accident mortal la beţie

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Fiul unei judecătoare din Gorj, condamnat la 4 ani, 6 luni şi 20 de zile de închisoare după ce a lovit cu maşina o femeie, în timp ce era băut şi a fugit de la locul accidentului, a fost eliberat din arest după doar un an. Victima a decedat.

Mihai Dafinescu, fiul judecătoarei Dafinescu, din Gorj, a obținut liberarea condiționată după un an de detenție efectivă. Acesta a mai fost sancționat de 33 de ori de Poliție.

Inginer silvic angajat la ocolul silvic condus de tatăl său, Mihai Dafinescu a fost eliberat condiționat pe motiv că „a stat în detenţie în perioada cea mai frumoasă a vieţii sale” și că „ a stat în arest la domiciliu şi pe durata a pandemiei, (…) iar gestionarea stresului în timpul epidemiei de COVID-19 a implicat un consum nervos mai mare”. Decizia instanței nu este definitivă.

Mama sa, Elena Dafinescu, este judecătoare la Tribunalul Gorj. Tatăl, Mihai, este șef de Ocol Silvic în Novaci. Inițial, instanța a stabilit termen pentru judecarea liberării condiționate pe 5 septembrie, dar la cererea avocatului termenul a fost schimbat pentru 11 iulie. Procurorii au contestat decizia Judecătoriei și următorul termen este 13 septembrie la Tribunalul Gorj. Astfel, cererea de liberare condiționată va fi analizată de colegii mamei condamnatului.

Materialul integral îl puteţi citi aici. 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri