AcasăPOLITICĂFlorin Barbu: PSD Olt rămâne aceeași echipă puternică

Florin Barbu: PSD Olt rămâne aceeași echipă puternică

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ministrul Agriculturii Florin Barbu a transmis un mesaj de mulţumire, după ce PSD Olt a câştigat 95 din cele 112 de primării ale judeţului.

Florina Barbu asigură că „PSD Olt rămâne aceeași echipă puternică, de oameni profesioniști și dedicați comunităților locale”.

„Votul de încredere al oltenilor este pentru PSD. Cu 95 de primari, din 112 localități, cu președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu și cel mai mare număr de mandate de consilieri județeni, PSD Olt rămâne aceeași echipă puternică, de oameni profesioniști și dedicați comunităților locale! Misiunea noastră, a tuturor, continuă și rămânem uniţi pentru viitor”,  a transmis ministrul.

PSD va avea 58,75% dintre locurile de consilieri judeţeni. PNL a reuşit un scor de 20%, în timp ce AUR intră în premieră în Consiliul Judeţea Olt, după un scor de 13,42%. SOS România şi alianţa USR-Forţa dreptei n-au reuşit să facă pragul electoral.

La un calcul sumar, PSD are majoritatea pentru a-şi impune ambii vicepreşedinţi ai instituţiei, la fel ca în urmă cu patru ani.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri