AcasăACTUALFMI, avertisment pentru România: S-a cerut reducerea treptată a deficitului bugetar până...

FMI, avertisment pentru România: S-a cerut reducerea treptată a deficitului bugetar până la un nivel de 1,5 la sută

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Fondul Monetar Internațional, îngrijorat de lipsa investițiilor din România! O delegație a FMI s-a întâlnit ieri cu reprezentanții Comisiei de Buget din Camera Deputaților.

Mesajul transmis acestora a fost de îngrijorare privind lipsa investițiilor, dar și încadrarea în ținta de deficit de 3%.

Potrivit președintelui comisiei, social-democratul Sorin Lazăr, Fondul a cerut reducerea treptată a deficitului bugetar până la un nivel de 1,5 la sută până la sfârșitul anului. Guvernul, însă, estimează un deficit de 2,8 la sută.

În plus, Fondul și-ar dori să vadă mai multe investiții în educație, sănătate și infrastructură, dar și o rată a inflației mai scăzută.

Reprezentantul PSD susține, însă, că România a fost felicitată pentru creșterea economică. În schimb, Opoziția atrage atenția că FMI nu vede această creștere ca fiind una sustenabilă.

realitateafinanciara.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri