AcasăACTUALFocar de COVID-19, la Spitalul Târgu Jiu

Focar de COVID-19, la Spitalul Târgu Jiu

spot_img
spot_img
- Advertisement -

În Secția Medicină Internă I, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu (clădirea de pe strada Progresului), există un focar de infecție SARS CoV-2 în evoluție, atât în rândul personalului secției, cât și în rândul pacienților internați.

Potrivit unui comunicat remis de spital, un medic și doi asistenți depistați pozitivi la coronavirus se tratează la domiciliu, un pacient a fost externat la cerere, fiind în izolare la domiciliu, iar alți trei pacienți pozitivi au fost transferați la Secția Boli Infecțioase.

Internările în această secție vor fi suspendate pe o perioadă de cinci zile, pentru a putea fi luate toate măsurile necesare de limitare a focarului.

„Astfel, în perioada 21 – 26 ianuarie 2022, pacienții care se vor adresa SJU Târgu-Jiu pentru internare la Secția Medicină Internă I, vor fi redirecționați spre Secția Medicină II din clădirea unității situată pe strada Tudor Vladimirescu sau spre alte unități medicale din județul Gorj”, arată reprezentanţii spitalului.

CITEŞTE ŞI: Certificatul digital COVID, doar pentru cei cu doza booster

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri