AcasăACTUALFoști judecători, "apolitici", puşi pe liste de partid la alegeri

Foști judecători, „apolitici”, puşi pe liste de partid la alegeri

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Foști judecători „apolitici”, candidați pe liste de partid. Printre aceștia se numără fosta președintă a Tribunalului Argeș, Mariana Vârgă, pe listele PUSL, candidat pentru europarlamentare. Un nou mandat de consilier local PSD la Craiova își dorește și fostul judecător Dan Ștefan Spânu.

Ex-vicepreședinte al Asociației Magistraților din România (AMR), MarianaVârgă a intrat în politică la două luni după pensionare și s-a înscris în Alianța pentru Patrie, partidul condus de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea. S-a răzgândit repede și a trecut la AUR.

Mai nou, candidează la europarlamentare din partea PUSL, partidului fondat de Dan Voiculescu. Vârgă (56 de ani) a încasat anul trecut o pensie de 264.000 de lei, adică 22.000 de lei pe lună net, la care s-au adăugat „drepturi salariale restante” de 95.000 de lei.

Continuarea în PRESShub.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri